Afbeelding
Foto: Ingezonden

De Zonnebloemloterij bestaat 50 jaar

Algemeen

Son en Breugel - Vrijwilligers van de Zonnebloem Son en Breugel organiseren regelmatig activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Een deel hiervan wordt betaald door de opbrengst van de Zonnebloemloterij.

De Zonnebloemloterij is uitgegroeid tot een niet weg te denken onderdeel van de nationale vereniging. Wil jij hen meehelpen het vrijwilligerswerk mogelijk te maken? Koop dan één of enkele Zonnebloemloten bij een van de vrijwilligers. De loten kosten slechts 2,00 euro per stuk én je maakt gelijk kans op leuke prijzen.

Verkoop ook online
Er zijn verschillende manieren om in 2019 weer succesvol loten voor de afdeling te verkopen. Naast onder andere deur aan deur verkoop door de vrijwilligers, is er dit jaar tevens de mogelijkheid om online de loten te kopen. De loten kun je bestellen/kopen via www.zonnebloem.nl/loten/p/afdelingson-en-breugel. Handig want je loten zijn meteen geregistreerd en je krijgt automatisch een mail of je tot de winnaars behoort.
De vrijwilligers vinden het erg sympathiek als je deze link doorstuurt naar je familie- vrienden- en kennissenkring. En ze hopen dat de zakelijke contacten hen ook niet zullen vergeten, want in 2020 bestaat de Zonnebloem Son en Breugel 45 jaar.

Bekendmaking uitslag
Op 7 oktober is vanaf uiterlijk 17.00 uur de trekkingsuitslag te vinden via: zonnebloem.nl/loterij

Speciale lotenactie
Met KRO-NCRV is er een mooie samenwerking dit jaar. Iedereen die een lot koopt, mag een gratis magazine aanvragen. Dit gaat net als voorgaande jaren via het registreren van je lot op www.zonnebloem.nl/loterij. KRO-NCRV biedt de tijdschriften en de verzending geheel gratis aan. Lotenkopers kunnen kiezen tussen de tijdschriften 'Vertel', 'De Verwondering' en 'Detectives'.

Meer informatie over de loterij en de Zonnebloem kun je vinden op www.zonnebloem.nl/sonenbreugel.