Afbeelding
Foto: Pixabay.com

Themamiddag Dementie: 'Hoe zit dat nou?'

Algemeen

Son en Breugel - De Themamiddag is georganiseerd door de Werkgroep 'Dementievriendelijk Son en Breugel' en wordt gehouden op 21 mei van 16.00 tot 17.30 uur in de Bongerd. Sprekers zijn de artsen Michiel Voet, geriater in opleiding en Judith Wilmer, klinisch geriater uit het Catharina Ziekenhuis. De toegang is gratis.

Datum: dinsdagmiddag 21 mei
Locatie: de Bongerd, Asteroidenlaan 2A, Breugel
Tijd: 16.00 tot 17.30 uur, zaal open om 15.45 uur
Sprekers: Michiel Voet, geriater in opleiding en Judith Wilmer, klinisch geriater. Beiden verbonden aan het Catharinaziekenhuis Eindhoven

Na de pauze: Gelegenheid tot stellen van vragen. Dat kan vooraf op een vragenbriefje en tijdens de discussie na de pauze. Tijdens deze middag, georganiseerd door de werkgroep Dementievriendelijk Son en Breugel, leggen de geriaters de aanwezigen uit hoe het nu precies zit met dementie. Wat zijn de verschijnselen, hoe verloopt het ziekteproces en wat zijn de gevolgen? Wat kan men verwachten van de geriater en zijn er therapieën of geneesmiddelen? Uw vragen over hoe het nu zit met dementie komen aan de orde én u bent in de gelegenheid om uw eigen vraag te stellen.

Meer informatie via: sander.brugmans@levgroep.nl of telefoon: 06-40675520.