Monique en Lieke nemen de cheque in ontvangst
Monique en Lieke nemen de cheque in ontvangst Foto: Ingezonden

Golfers van De Gulbergen steunen Stichting Old Grand Dad

Algemeen

Son en Breugel / Nuenen - Op de golfbaan De Gulbergen werd woensdag 8 mei een goeddoel wedstrijd gehouden. Het goede doel was de Stichting Old Grand Dad, een stichting met als doel om jeugdige gehandicapten te ondersteunen bij hun sport of spel.

De weersvoorspellingen waren allesbehalve gunstig. Er werd veel regen verwacht en die is ook gevallen. Toch verschenen om 10.00 uur 42 opa's aan de start die de regen trotseerden en het goede doel wilden steunen.

Ondanks het wat mindere weer kan er teruggekeken worden op een geslaagde dag. De beste zeven spelers mogen op woensdag 17 juli naar de regiofinale op de Stippelberg en indien daar goed gepresteerd wordt, dan wacht de landelijke finale op woensdag 7 augustus op de Lochemse. De winnaar van die wedstrijd mag zich 'Opa van het Jaar' noemen.

Mede door de bijdragen van de opa's van De Gulbergen werd dit jaar een project in de regio ondersteund. Dankzij de 'aanbrengers' opa en oma Piet en Lucia Verheijden kon een cheque van 3000 euro aan de Stichting Zonhove in Son worden overhandigd.

Nadat eind vorig jaar de stichting afscheid moest nemen van één van de pony's, kon de Stichting Zonhove met dit bedrag overgaan tot de aanschaf van een andere pony. Deze pony's worden ingezet voor therapie van de kinderen. De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen. Clubconsul van de Old Grand Dad, Linze Boonstra, overhandigt de cheque van 3.000 euro aan de dames Monique Martens en Lieke van Esch van de Stichting Zonhove. Dit onder toeziend oog van Lucia en Piet Verheijden.

Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 18 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 21 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella