Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 968968
Foto: 112nieuwsonline

Lichaam gevonden in bossen Son en Breugel

Son en Breugel - Maandag 17 juni, rond 21.10 uur, werden de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter opgeroepen. Er kwamen twee ambulances een brandweerwagen en politie ter plaatse. 

Na aankomst bij het Oud Meer van de hulpdiensten bleek dat enkele leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool De Vlechter uit Vlijmen, die op schoolkamp waren, tijdens een bosspel een overleden persoon aantroffen. Het lichaam was van een persoon die zelf een einde aan het leven had gemaakt. Snel na aankomst werd een stuk bos door de politie voor onderzoek werd afgezet. 

De begeleiders hebben hierop direct alle kinderen verzameld op een andere plek en zijn vervolgens teruggegaan naar de accommodatie. De begeleiders hebben hierop 112 gebeld en de hulpdiensten ingeschakeld. Na de opvang van de kinderen zijn alle kinderen met taxi's teruggebracht naar Vlijmen. De leerlingen en begeleiders van de school zijn opgevangen door de ingeschakelde hulpverleners.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>