Logo mooisonenbreugel.nl
De zonnestralers schitteren tijdens hun optreden   | Fotonummer: ec9eba
De zonnestralers schitteren tijdens hun optreden (Foto: Ingezonden)
Muziek

Mooi optreden van de Zonnestralers op de kiosk

Son en Breugel - Ze hadden er lang naar uitgekeken, maar woensdagavond 3 juli was het dan eindelijk zover. Het koor 'De Zonnestralers' gaf, onder stralende weersomstandigheden, een prachtig concert op de Sonse kiosk.

De Zonnestralers is de naam van een koor bestaande uit zeer enthousiaste zangers en zangeressen, allemaal bewoners van Zonhove. Het is hartverwarmend om te zien en te horen hoeveel vreugde en blijheid ze allemaal uitstralen als ze met de muziek bezig zijn. En dat was deze avond niet anders. Hier en daar speelden de zenuwen nog een beetje op voor het optreden. Nadat eenmaal de eerste tonen waren ingezet, konden de vele toehoorders genieten van al die nummers, die ze een jaar lang elke woensdagavond, als ze in den Tref repeteren, hebben geleerd. Zelfs een paar heuse solo's kwamen prima uit de verf.

Dirigente Marianne van 't Hof stuurde tijdens het concert het geheel soepeltjes aan en zorgde ervoor dat ieder nummer met groot enthousiasme werd begroet. Ieder nummer werd met een groot applaus van het publiek beloond.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>