Giel en Simone ontvangen een bos bloemen van Arrold van den Hurk
Giel en Simone ontvangen een bos bloemen van Arrold van den Hurk Foto: Wil Feijen

Een kavel voor een ander

Algemeen Goederen en Dienstenveiling

Son en Breugel - De kinderen en jongeren van stichting MeeDoen Werkt S&B en het G-team van SBC werden woensdag 11 september getrakteerd op pannenkoeken bij restaurant 't Kleijn Geluck. Het was een kavel die tijdens de Goederen en Dienstenveiling in april gekocht werd door Giel en Simone van Erp van Verhallen & Jansen kantoorinrichting.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Giel van Erp en zijn dochter Eline zijn twee enthousiaste begeleiders van het G-team van SBC. Zij wilden deze bijzondere jongeren, samen met de kinderen/jongeren van stichting MeeDoen S&B die ook nauw betrokken is bij het sporten, een leuke middag aanbieden.

"Met deze gedachte stond ik bij de goederen en dienstenveiling, met het doel dit jaar het kavel voor het pannenkoeken bakken te kopen", vertelt Giel tijdens de middag in het restaurant. Ondanks dat er flink werd geboden, ging uiteindelijk het kavel naar Giel die de hoogste bieder was. En zo stonden Simone, Eline en Giel Erp woensdag 11 september stralend van oor tot oor in restaurant 't Kleijn Geluck. Aan drie tafels zitten de kinderen en jongeren. De eerste groep, van in totaal dertig jongeren met een beperking, genieten van een middag pannenkoeken eten in een geweldig mooi restaurant.

De pannenkoeken werden op vakkundige wijze gebakken door eigenaar en chef-kok Rick Geven. Rick heeft het kavel belangeloos aangeboden en de opbrengst hiervan komt geheel ten goede SBC, CV De Krutjesrapers en JC de Oase, de drie doelen van de goederen en dienstenveiling.

Het feestmaal kon beginnen, maar eerst werden de gulle schenkers van deze smakelijke middag bedankt. Giel, Simone en Eline kregen van Arrold van den Hurk namens de goederen en dienstenveiling een prachtig boeket bloemen en een geweldig applaus van alle aanwezigen. Er werd zo hard geklapt dat ook Rick Geven, die nog pannenkoeken aan het bakken was in de keuken, het heeft gehoord.