Logo mooisonenbreugel.nl
Michelle Nadia   | Fotonummer: e5db4e
Michelle Nadia (Foto: Ingezonden)
Muziek

Lazy Sonnie Afternoon met Michelle Nadia en Bart Buls

Son en Breugel - Speciaal voor Lazy Sonnie Afternoon die op zondag 6 oktober wordt gehouden in de Kapelzaal van La Sonnerie, is singer-songwriter Michelle Nadia vanuit Nieuw-Zeeland overgevlogen. Samen met Bart Buls uit België verzorgt zij de muzikale invulling tijdens deze editie.

Michelle Nadia
Michelle Nadia gaat verder met de nalatenschap van grote singer songwriters zoals Joni Mitchell, Carly Simon en Carole King. Haar album 'Firefly' was BBC essex Album of the week en is in Nieuw-Zeeland overal 'on air' te horen. Michelle Nadia, een grote naam in de singer songwriter scene.

Bart Buls
Gewapend met zijn Gibson gitaar en doorleefde stem, staat Bart garant voor kwaliteit. Insiders vergelijken zijn stem zelfs met die van Johnny Cash, maar ook met de stem van Chris Rea, Bob Dylan, Mark Knopfler (Dire Straits), Neil Young en Bruce Springsteen. Het mag duidelijk zijn dat Bart zijn klassiekers kent en hen op meesterlijke wijze eer betoont, met een gitaar als enige metgezel.

Aanvang/toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De Kapelzaal in La Sonnerie is ongeveer vanaf 15.00 uur open. Om een kwalitatief hoogstaand programma voor Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te kunnen blijven maken, wordt een minimale bijdrage van vijf euro per persoon gevraagd. Kijk op www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de Nieuwsbrief. Vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>