Logo mooisonenbreugel.nl
Michael Krumins   | Fotonummer: 077d6a
Michael Krumins (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Lezing Peter Toonen met muziek van Michael Krumins

Son en Breugel - De lezing 'Opgesloten in een piramide' van Peter Toonen, bekend van zijn uitgebreide werk over de Maya kalenders, wordt op vrijdag 13 december gehouden door Doodnodig. Het ontstaan van een piramidestructuur waardoor de mens een slaaf (b)lijkt te zijn geworden van een systeem, ofwel een 'Matrix' wordt uitgelegd en maakt de mens bewust van waar ze eigenlijk staan en wie ze zijn.

Muziek
Tijdens deze avond zal Michael Krumins uit Noorwegen de avond omlijsten en extra sfeer geven. Michael is gitaar-virtuoos met een enorme ervaring in uiteenlopende muziekgenres, zoals worldmusic, folk en (gipsy)jazz. Zijn muziek raakt je in het hart en zal lang in je geheugen blijven.

Informatie
De lezing vindt plaats in De Boerderij, Leeuwstraat 2 te Son en Breugel, parkeren op het parkeerterrein voor De Bongerd. Lezing van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Aanmelden via info@doodnodig.nl of www.doodnodig.nl of via Heidi Gündel 06-28536099.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>