Logo mooisonenbreugel.nl
Oliebollenparty 2018   | Fotonummer: f79e8b
Oliebollenparty 2018 (Foto: Wil Feijen)
gemeente

Gemeente deelt oliebollen, glühwein en warme chocolademelk uit

Son en Breugel - Ook dit jaar organiseert de gemeente Son en Breugel weer de traditionele oliebollenparty. Het college van burgemeester en wethouders (B&W) nodigt alle inwoners van Son en Breugel uit om op oudejaarsdag, dinsdag 31 december a.s., van 14.30 tot 16.00 uur samen met hen feestelijk het oude jaar uit te luiden. B&W deelt dan samen met de griffier en enkele jeugdgemeenteraadsleden oliebollen, glühwein en warme chocolademelk uit bij de kiosk in het centrum. De band Spanish Blues verzorgt de achtergrondmuziek.

Nieuw: prijsuitreiking
Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Duurzaamheidsprijs tijdens de oliebollenparty. De gemeente streeft naar een klimaatneutrale gemeenschap zonder CO2-uitstoot. Deze ambitie is haalbaar met hulp van inwoners en organisaties. De gemeente beloont daarom het meest duurzame project in Son en Breugel en reikt een prijs uit aan diegene die dit project hebben uitgevoerd. Burgemeester Hans Gaillard maakt de winnaar van de duurzaamheidsprijs rond 15.30 uur bekend.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>