Toon Simpeltoon een van de vele artiesten bij Snow Radio
Toon Simpeltoon een van de vele artiesten bij Snow Radio Foto: AdrieNeervoort

Derde dag Snow Radio met veel artiesten

Algemeen

Son en Breugel – Op zondagavond middernacht zal de derde editie van Snow Radio weer voorbij zijn. De derde editie van dit evenement voor het goede doel vindt dit jaar op een nieuwe locatie plaats. Na twee jaar vanuit de kiosk te hebben uitgezonden, speelt deze editie zich geheel af in het Vestzaktheater aan de Kerkstraat in Son en Breugel.

De afgelopen dagen traden er al verschillende artiesten belangeloos op, in het Vestzaktheater voor het goede doel. Namelijk het inzamelen van geld voor de KINDERVAKANTIEWEEK in Son en Breugel.

Vol programma
Ook vandaag is er weer een vol programma waar u bij aanwezig kunt zijn. Om 16.00 uur staat Esmee Kneppers op het podium, de zangers uit Son en Breugel. Maar blijft u gerust nog maar even zitten want ook de Sonse troubadour Kevin Bachus zal het podium rond de klok van 17.00 uur betreden.
Vanaf 18.00 uur zal er een avondvullend programma starten met verschillende liveoptredens van Animal Road (met Sonse invloeden), Stax Cats en de inmiddels door de boerenprotesten landelijk bekend geworden band Niks aan de Zeis op het programma. De avond wordt afgesloten met het jeugdsentiment van dj Job en dj Jeroen.

Het goede doel
Het belooft dus ook vandaag spektakel te worden. De entree is gratis. Er wordt met de pet rondgegaan voor een vrijwillige bijdrage en er is een mogelijkheid om tegen betaling een plaatje aan te vragen voor het goede doel, de Kindervakantieweek in Son en Breugel. Twee fantastische organisaties die nauw met elkaar en de Son en Breugelse gemeenschap zijn verbonden. Zij zorgen er ieder jaar weer voor dat de jeugd uit Son en Breugel een weekje onbekommerd kan spelen.

Snow Radio is dit jaar in zijn geheel te beluisteren via de website van Radio S&B, op 107.5 FM en via de kabel op Ziggo. Voor meer info of een donatie aan Snow Radio, surf naar www.snowradio.org of bezoek de Facebookpagina. Kijk voor meer informatie op www.snowradio.org.
 

Afbeelding
!
Afbeelding
Politiek 17 aug, 11:57 Gemeente Son en Breugel scoort laag met afhandeling mailcontact
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 22:04 Alzheimer Café B.O.S. over Voeding en dementie
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 09:06 Lazy Sonnie Afternoon start na zomerstop met Guy Verlinde en Olivier Vander Bauwede
Afbeelding
Politie 15 aug, 22:18 Personenauto loopt flinke schade op door autobrand op industrieterrein Ekkersrijt
Afbeelding
Algemeen 15 aug, 18:15 Harmonie St. Caecilia verkoopt goede tweedehands fietsen
Afbeelding
Algemeen 15 aug, 13:07 Jaarmarkt Son en Breugel de moeite waard.