Veel inzendingen
Veel inzendingen Foto: DeMooiSonenBreugelKrant

Geslaagde Winkel- en Win actie in centrum van Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Tijdens de afgelopen feestdagen was er de Winkel- en Winactie. Door een aankoop te doen op bepaalde dagen bij de deelnemende winkeliers in het centrum van Son en Breugel maakten klanten kans op mooie prijzen.

De actie was in september al eerder een succes. Daarom kreeg de actie tijdens de afgelopen feestdagen een vervolg. Bij iedere aankoop vanaf 12,50 euro mocht de klant een deelnameformulier invullen en inleveren om kans te maken op één van de prijzen. Veel klanten hebben gebruik gemaakt van de actie, de hoeveelheid ingeleverde bonnen/ formulieren is dan ook gigantisch. Op woensdag 8 januari worden de winnaars bekendgemaakt in DeMooiSonenBreugelKrant.

De deelnemende winkels waren:
Boekhandel De Traverse, Le Soleil, De Schoenmaker, Cooijmans Optiek, Hema, AH, Digison, optiek Verhoeven, Dermazonne, De Soepkom, Van Nature, De Groenstylist, Primera, Da Vivente, Mooj, De Dames, Rozer, Wereldwinkel, Gall & Gall, Visage&More, Etos, Sons Bakhuys, BBQ shop, Cafetaria Spierings, Voor een Prikkie, Bergmans Jeanshouse, Marie Claires, Boudewijns Schoenen, Restyle, DOTT. Fashion, Plein 5, De Schoenmaker, By Anne, Die2, Boutique Plein 5, Van den Berg fiets & sport en Primera.

De ondernemers van het centrum van Son en Breugel danken u voor uw aankoop en de deelname aan de Winkel- en Winactie.
 

Veel inzendingen