Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: edcc81
Foto: Ingezonden
Activiteit

Nieuwjaarsfietstocht PVGE-fietsclub

Son en Breugel - De PVGE-fietsclub maakt op woensdag 15 januari de eerste fietstocht van het seizoen 2020. De start is om 10.00 uur vanaf het 17 Septemberplein. De fietstocht beslaat een halve dag, zodat men om circa 12.30 uur weer thuis is.

De fietstocht is een prolongatie van de tocht van vorig jaar, die zeer goed bevallen is. De koffiepauze is in lunchroom en werkatelier EEHT, Heilig Hartstraat 1 in Best: het ligt pal naast de molen in Best.

De fietsroute loopt via het fietspad ten zuiden van het Wilhelminakanaal, onder de A2 door, om bij de Eindhovenseweg het kanaal over te steken en dan ten noorden van het kanaal westwaarts te fietsen en hierna richting station naar onze koffiestop. Na de koffiepauze wordt via het fietspad van Sonseweg teruggefietst naar Son en Breugel. Ook niet-leden, die eens kennis willen maken met de PVGE-fietsclub, zijn van harte welkom op deze fietstocht.

Verdere inlichtingen: Herman Hendriks, coördinator PVGE-fietsclub; tel.: 0499-473042, e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>