Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: d0faa8
Foto: Ingezonden
Activiteit

Hoeden- en sjalenshow en lezing bij Vrouwenvereniging Scala

Son en Breugel - De foyer van feestcafé De Bongerd wordt vrijdag 31 januari omgetoverd tot een ware catwalk! De meer dan honderd hoeden en veel mooie (grote) sjaals van dorpsgenoot Nelleke Merkx worden tentoongesteld en geshowd door verschillende dames van Scala.

De meer dan honderd hoeden en veel mooie (grote) sjaals van dorpsgenoot Nelleke Merkx worden tentoongesteld en geshowd door verschillende dames van Scala. Bijna alle hoeden en sjaals zijn te koop. Bij verschillende hoeden heeft Nelleke zich volledig creatief uitgeleefd en zijn zeer kunstzinnig van vorm. Op de vraag waarom zij die heeft gemaakt als die te apart zijn voor de verkoop, gaf zij als antwoord dat een schilder toch ook zeer creatieve schilderijen maakt om zich op uit te leven. Nelleke kan in haar hoeden en sjaals haar creativiteit volledig kwijt.

Uiteraard maakt zij ook hoeden op bestelling en zoekt dan samen met de persoon naar een geschikt model. Alle hoeden worden met de hand gemaakt. De sjaals die zij schildert zijn van zijde, maar ook van wol en linnen die creatief bewerkt worden met onder andere vilt. Opgeven voor deze show kan men door te mailen naar scala.breugel@gmail.com of te bellen naar Marianne van der Putte-Verhoeven, via 0499- 472492. Aanvang om 14.00 uur, foyer open 13.30 uur. De toegang is gratis. Deze show is alleen toegankelijk voor dames.

Lezing slaapproblemen
Op maandagavond 3 februari wordt een lezing gehouden in feestcafé De Bongerd. Heeft u altijd al meer willen weten over slaap? Of telt u 's nachts schaapjes omdat u wakker ligt? Tijdens haar lezing geeft somnoloog (klinisch neuropsycholoog i.o.) Els van der Horst uitleg over slaap en slaapgewoonten, gevolgd door praktische adviezen waardoor ook de schaapjes 's nachts weer gewoon kunnen slapen. Deze lezing is voor iedereen toegankelijk.

Opgeven voor deze lezing kan men door te mailen naar scala.breugel@gmail.com of te bellen naar Marianne van der Putte-Verhoeven via 0499–472492. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. De lezing heeft een pauze. Gratis toegang. Bij deze lezing zijn zowel dames als heren welkom zijn.

Feestcafé De Bongerd is gelegen aan Asteroidenlaan 2A in Son en Breugel. Kijk voor meer informatie op www.scalabreugel.nl. De hoeden/sjaalshow en de lezing slaapproblemen is tevens voor niet-leden.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>