Maurice (r) overhandigt Evelyn (r) een mooie bos bloemen
Maurice (r) overhandigt Evelyn (r) een mooie bos bloemen Foto: Wil Feijen

AutoMaatje Son en Breugel bestaat twee jaar

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Het was gezellig druk op donderdag 23 januari in het Vestzaktheater. Auto's reden af en aan om gasten af te zetten. Wat was de reden? ANWB AutoMaatje Son en Breugel vierde zijn tweejarig verjaardagsfeest.

Alle deelnemers waren uitgenodigd om dit bijzondere feit te vieren met chauffeurs en coördinatoren. De deelnemers werden deze dag gratis opgehaald door hun vertrouwde AutoMaatje-chauffeur en naar het Vestzaktheater gereden. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met taart, gesponsord door bakkerij Godfried de Vocht, genoten de deelnemers van de gezellige accordeonmuziek, verzorgd door Rob des Bouvrie.

Hoofd-coördinator Evelyn Kreukniet opende de middag met een applaus te vragen voor, André van de Wetering, afgevaardigde van de ANWB, voor Jan Frans Brouwers en Maurice Peters van SonenBreugelVerbindt, de telefonistes van Berkenstaete, die het eerste AutoMaatje-gesprek aannemen, haar vier assistenten die ondersteunen met het planwerk én natuurlijk voor alle chauffeurs.

Helaas waren wethouder Jos de Bruin en Paul van Liempd niet aanwezig. De deelnemers hadden graag aan hen willen vertellen wat AutoMaatje voor hun betekent. Evelyn vervolgde haar verhaal met de behaalde jaarcijfers van SonenBreugelVerbindt met AutoMaatje. SonenBreugelVerbindt is degene die ANWB AutoMaatje naar Son en Breugel heeft gehaald. Daar hebben zij goed aan gedaan! In 2018 werden er door de vrijwillige chauffeurs nog 1773 ritten gereden, oftewel ruim 34 ritten in de week. In 2019 hebben de vrijwillige chauffeurs er 2430 gereden, dat betekent 47 ritten in de week. Met een piekweek van 73 ritten in één week en dat met maar 72 chauffeurs.

Onverwachts werd Evelyn door Maurice van SonenBreugelVerbindt in het zonnetje gezet. Hij bedankte haar voor haar weergaloze inzet. Waarop de hoofdcoördinator antwoordde: "Ik kan me geen mooiere en leukere baan voorstellen; ik mag de hele dag mensen blij maken." Kortom, het was een geslaagd verjaardagsfeest waar zowel de deelnemers, chauffeurs als organisatoren erg van genoten hebben.

Nieuwe chauffeurs zijn van harte welkom! U wordt nooit lastig gevallen met de vraag of u kunt rijden. Wij werken met een app/afgesloten site waar alle ritten op komen te staan. Dus u kiest zelf. Ritten vinden elke dag plaats, ook in het weekend, ook 's avonds. Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich aanmelden via 0499-209609 of mailen naar automaatje@sonenbreugelverbindt.nl

Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Parfumerie Pour Vous nieuw in Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 14 uur geleden Zorgmakelaar voor vragen over en bij mantelzorg
Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Monument voor het ‘onbekende kind’ onthuld bij De Ruimte
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 19:04 Vijf topbands op vijfde editie Lazy Sonnie Afternoon Festival
Afbeelding
Foto’s Algemeen 28 jun, 17:20 Ondernemers Eric, Bart en Henk trots op hun titel
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 15:43 Optreden MG Band en De Gerwense Dorpsmuzikanten in kiosk