Sjef van den Heuvel bij het groene laken
Sjef van den Heuvel bij het groene laken Foto: Wil Feijen

Hij was de eerste! Wie wordt nummer 35?

Algemeen sport

Son en Breugel - Sjef van den Heuvel was de eerste winnaar van het Driebandenkampioenschap Son en Breugel. In 1986 won hij de finale duidelijk van Ad van der Aa. Sjef heeft maar één keer meegedaan in Son, maar is nog steeds een fenomenaal biljarter.

Hij is aanwezig op de finaledag van het driebandenkampioenschap en schudt dan zeker de hand van de nieuwe kampioen van 2020. Wie dat gaat worden is pas bekend na het 35e Driebandenkampioenschap Son en Breugel. Het kampioenschap wordt gehouden van maandag 2 tot en met zaterdag 14 maart. Er wordt weer gestreden op het groene laken in de zaal van Café-Restaurant De Zwaan, Markt 9 in Son en Breugel. Afhankelijk van de sterkte van de deelnemers wordt gespeeld in een A- en een B-poule. In de eerste en tweede ronde wordt gespeeld in een poule-systeem. Het knock-out systeem wordt toegepast in de finaleronden.

Inschrijving voor dit kampioenschap kan vanaf maandag 3 februari tot en met woensdag 12 februari. Opgave voor deelname kan bij De Zwaan en sporthal De Bongerd door middel van invulling van het inschrijfformulier. Jarenlang is het inschrijfgeld hetzelfde gebleven. Prijsverhogingen door de jaren heen heeft de organisatie echter genoodzaakt het inschrijfgeld te verhogen naar € 15,00 per deelnemer.

De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname aan het toernooi. Er kunnen maximaal tachtig deelnemers meedoen. De loting wordt op woensdag 12 februari om 20.30 uur in de Zwaan verricht. Door middel van het programmaboekje worden de deelnemers op de hoogte gesteld wanneer en tegen wie er in de eerste ronde gespeeld gaat worden.

De speelschema's worden zowel in De Zwaan, sporthal De Bongerd als op www.driebandensonenbreugel.nl gepubliceerd. Het verloop van alle wedstrijden, zowel de uitslagen als de standen, worden per dag eveneens op de aangegeven site gepubliceerd.

Uiteraard is het voor een gezellig verloop van dit toernooi van groot belang dat zowel de supporters van de deelnemers als de biljartliefhebbers acte de presence geven. De zaal

Wijzigingen opslaan

wordt als een echte biljartarena ingericht en iedereen kan onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de wedstrijden.

De organisatie wenst alle deelnemers veel en sportief succes en de toeschouwers veel kijkplezier.

Afbeelding
Algemeen 7 uur geleden Parfumerie Pour Vous nieuw in Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 13 uur geleden Zorgmakelaar voor vragen over en bij mantelzorg
Afbeelding
Algemeen 16 uur geleden Monument voor het ‘onbekende kind’ onthuld bij De Ruimte
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 19:04 Vijf topbands op vijfde editie Lazy Sonnie Afternoon Festival
Afbeelding
Foto’s Algemeen 28 jun, 17:20 Ondernemers Eric, Bart en Henk trots op hun titel
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 15:43 Optreden MG Band en De Gerwense Dorpsmuzikanten in kiosk