Afbeelding
Foto: Ingezonden

Open avond Heerbeeck College Best

Algemeen School

Best - Het Heerbeeck College houdt op vrijdag 31 januari de jaarlijkse Open Avond. Belangstellenden, in het bijzonder leerlingen en ouders van groep 7 en 8 van de basisscholen uit de regio, zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de Bestse middelbare school.

Wat biedt het Heerbeeck College?
Het Heerbeeck College biedt opleidingen op mavo-, havo- en vwo-niveau (atheneum en gymnasium). Havisten en vwo'ers kunnen kiezen voor het Heerbeeck Lyceum of het Heerbeeck International College (HIC). Het Heerbeeck College is een Brainport School waar de leerlingen onderzoekend, ondernemend en ontdekkend leren, in verbinding met bedrijven en organisaties in de omgeving. Tijdens de Open Avond krijgen alle aspecten van het onderwijs op het Heerbeeck College de aandacht: van de vakken die worden gegeven tot de begeleiding die leerlingen krijgen. Uiteraard is een belangrijke plaats ingeruimd voor het Junior College, het 'eigen' gebouw van de brugklassers waar zij bijna al hun lessen volgen.

De Open Avond van het Heerbeeck College op vrijdag 31 januari begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De school is gevestigd aan de Willem de Zwijgerweg 150 in Best.

Open Dag App
Een primeur dit jaar is de gratis Open Dag App van Voorgezet Onderwijs Best-Oirschot. Na installatie kan men kiezen voor de vestiging Heerbeeck College of Kempenhorst College. In de app kan vooraf al informatie worden opgezocht, tijdens de Open Avond hebben bezoekers hiermee gemakkelijk een plattegrond en programma bij de hand. Belangrijke data en activiteiten zijn via de app met één druk op de knop in de eigen agenda te plannen. De Open Dag App kan gratis gedownload worden in de Appstore of Google Play.

Kijk voor meer informatie op de websites van de school:www.heerbeeck.nl.

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Parfumerie Pour Vous nieuw in Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 14 uur geleden Zorgmakelaar voor vragen over en bij mantelzorg
Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Monument voor het ‘onbekende kind’ onthuld bij De Ruimte
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 19:04 Vijf topbands op vijfde editie Lazy Sonnie Afternoon Festival
Afbeelding
Foto’s Algemeen 28 jun, 17:20 Ondernemers Eric, Bart en Henk trots op hun titel
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 15:43 Optreden MG Band en De Gerwense Dorpsmuzikanten in kiosk