Logo mooisonenbreugel.nl
 Kim Roefs Dott Fashion 'Starter van het Jaar 2019'   | Fotonummer: 493408
Kim Roefs Dott Fashion 'Starter van het Jaar 2019' (Foto: Wil Feijen)
Ondernemer van het Jaar

Een terugblik met Kim Roefs, 'Starter van het jaar 2019'

Son en Breugel - De 29-jarige Kim Roefs werd zaterdag 1 februari gekozen als 'Starter van het Jaar 2019' tijdens de Ondernemersavond. Kim is tweeëneenhalf jaar geleden begonnen met Dott. Fashion, een boetiek voor dames- en herenkleding. Kim kreeg de prijs overhandigd van Patrick Wijns, directeur van de Rabobank.

Redacteur: Emmy Grit

Kim heeft altijd een eigen winkel willen hebben. Kim: "Nu kwam de kans voorbij en ik heb deze met beide handen aangegrepen. Met de start van mijn winkel ben ik in het diepe gesprongen. Als jonge ondernemer had ik geen ervaring en alles was nieuw voor mij. Met de hulp en steun van familie en vrienden heb ik mijn zaak opgebouwd. Daar ben ik best wel trots op.

Extra boost
"Het is echt bijzonder dat ik uitgeroepen ben als 'Starter van het Jaar'. De onderscheiding geeft een extra boost. Het geeft een gevoel dat je gewaardeerd wordt voor wat je doet. Voor je gevoel kan alles beter, maar af en toe is het wel eens goed om stil te staan bij je succes."

Moment
Nadat Kim ervan op de hoogte was gebracht dat zij 'Starter van het Jaar' zou worden, wist ze niet wat ze moest zeggen of doen. "Ik stond gewoon met mijn mond vol tanden. Ik moest het even een plekje geven." Kim heef een paar weken aan het idee kunnen wennen en wist dit tijdens haar speech goed te verwoorden. "Ik heb wel even mijn moment gepakt nadat ik de cheque, de oorkonde en de bloemen in ontvangst had genomen", blikt Kim tevreden terug.

Positief
"Je moet niet te veel nadenken, maar gewoon doen", aldus Kim. De thema-avond Dott&Dine' is hier een voorbeeld van: modellen lopen op de catwalk en showen haar kleding onder het genot van een hapje en een drankje. Kim: "Op 8 april organiseer ik weer zo'n avond. Ditmaal doen er nog meer lokale ondernemers mee. Ik werk graag samen met lokale ondernemers, dat verbindt ons op een positieve manier met elkaar. Wat mij betreft zou dit nog meer mogen gebeuren."

Bedanken
Behalve dat Kim de Rabobank bedankt voor het toekennen van deze prijs, wil ze tevens haar klanten bedanken voor het vertrouwen in Dott. Fashion. "Zonder klanten kan ik niet bestaan en daarom wil ik graag iets voor de bestaande en nieuwe klanten gaan doen. In de advertentie die elders in de krant staat, kun je hier meer over lezen", laat Kim weten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>