Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c0baff
Foto: ©Heemkundekring Son en Breugel
Heemkunde

Wie, wat, waar en wanneer

Son en Breugel - Bij de beschrijving van foto's hanteert de Heemkundekring het principe van de 4 W's: Wie en Wat staat er op de foto, en Waar en Wanneer is de foto gemaakt. Soms kunnen we niet alle vragen beantwoorden. Wilt u ons helpen?

De vorige foto (77130) met leden van de Katholieke Arbeidersjeugd (KAJ) op het 17 Septemberplein leverde helaas geen reacties op. Ook op de bijbehorende foto (77131) waar de leden een voettocht maken naar Den Bosch kregen we geen aanvullende informatie. De enige reactie kwam afgelopen week van mevrouw Toenders. Zij had gehoord dat haar naam genoemd werd in verband met de onbekende dame rechts op foto 77536. Vanwege haar verminderde gezichtsvermogen zal ze een van haar kinderen vragen de foto op haar tablet te toveren zodat ze de foto goed kan bekijken. Daarna zal ze ons de uitslag laten weten.

Op de foto van deze week, gemaakt tijdens het carnaval in 1973, staan zes dansmariekes van jeugdcarnavalsvereniging de Dommelsoppers te blauwbekken. Althans zo lijkt het want het is nat en guur weer. De dames staan hier bij jeugdhonk De Oase, Dommelstraat 10a in Son. Volgens onze gegevens staat geheel rechts Anja van den Bogaart met op haar arm de wel zeer jonge carnavalsvierder Iwan Merks. Verder zien we van rechts naar links: ? van Hoof, Alda Keepers, ? Essinger, onbekend en Helma van den Bogaart. Natuurlijk willen we graag weten wie het onbekende dansmarieke is, maar ook de twee onbekende voornamen zijn welkom. U kunt de foto ook bekijken op de website van de Heemkundekring. Zoek naar foto 75713 en u kunt de foto naar eigen wens uitvergroten.

Weet u misschien meer over deze foto te vertellen? Of heeft u misschien nog correcties of aanvullingen, laat het ons weten.Stuur uw reactie naar Frans Wilbrink, email: secretaris@hkksonenbreugel.nl, of bel naar 0499-473049.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>