Schilderij Viaggo
Schilderij Viaggo Foto: Ingezonden

Harrie Sijbers exposeert bij galerie Hans Persoon

Algemeen Kunst

Son en Breugel / Eersel - In de groepstentoonstelling ‘Spring is in the air, brengt galerie Persoon van 3 maart tot en met 4 april het werk samen van maar liefst vier verschillende kunstenaars. Impressionistische schilderijen van Henri Hess, expressieve, kleurrijke schilderijen van Tilly Wils en Harrie Sijbers en sculpturen met een duidelijke Jugendstil invloed van beeldhouwer Richard van der Koppel.

Voor deze expositie heeft de Son en Breugelse Harrie Sijbers een aantal nieuwe werken gemaakt, waaronder abstract werk, landschappen en composities met (Spring is in the air) geabstraheerde bloemen. Werken van Harrie bevinden zich ook in de kunstuitleen van galerie Hans Persoon. Om kunst voor een breed publiek interessant en toegankelijk te maken, biedt de galerie klanten de mogelijkheid om lid te worden van hun kunstuitleen. Door middel van een spaarsysteem kunt u voor een voordelig tarief verschillende kunstwerken lenen en ondertussen spaart u voor een aankoop.

Bij Galerie Hans Persoon maakt u middels steeds wisselende thema-exposities en de kunstuitleen kennis met een brede collectie hedendaagse kunst. In de galerieruimte van 300 m2 worden schilderijen, sculpturen en fotografie van een selecte groep professionele kunstenaars getoond. Tevens is er een permanente collectie goud en zilver uit eigen atelier te koop. De galerie bevindt zich op domein Ogenlust in Eersel. Hier vindt u volop inspiratie voor het creëren van sfeer. Sinds oktober 2013 is het bedrijf hier gevestigd. Domein Oogenlust is een waar belevingslandschap, met daarin onder andere de showroom van Oogenlust, een beeldentuin en galerie Persoon.

Sfeer creëren, dat is wat Oogenlust doet. Met de natuur als uitgangspunt, streven ze altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen ze in sfeervolle creaties: creaties die de zintuigen prikkelen. Bij Oogenlust denken en spreken ze in geuren, kleuren en vormen: onderscheidend in originaliteit en kwaliteit.

De werken van de Sonse kunstenaar zijn te zien tot en met 4 april bij Galerie Persoon, Domein Oogenlust, Hees 4d in Eersel. De reguliere openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Informatie is verkrijgbaar via 0497-535253 of info@galeriepersoon.com.