Vrijmarkt in De Gentiaan (Koningsdag 2019)
Vrijmarkt in De Gentiaan (Koningsdag 2019) Foto: Wil Feijen

Vrijmarkt Koningsdag De Gentiaan

Algemeen Koningsdag

Son en Breugel - De traditionele vrijmarkt voor en door kinderen in De Gentiaan in Son en Breugel wordt op 27 april gehouden. Vele marktkramen en grondplaatsen zijn tegen een kleine vergoeding te huur. De organisatie raadt je aan om te reserveren, want vol is vol. De vrijmarkt wordt gehouden op de locatie Amerikalaan/De Bloktempel van tijd 10.00 tot 13.00 uur. Om een plaats te bemachtigen stuur je een email naar koningsdaggentiaan@gmail.com. 

Hopelijk is het weer dit jaar mooi om, naast het shoppen bij de kramen en bij de grondplaatsen, gezellig de Koningsdag te starten op het terras met een kopje koffie, frisdank of iets anders lekkers. Natuurlijk zijn er weer mooie dansgroepen. Dit jaar kun je kijken naar optredens van DéDé Dance en Crooks dance Academy. Het wordt een mix van jong en oud. Je kunt kennismaken met de dansscholen en wellicht is het iets voor jou.

Tevens is er weer een schmink-hoek. Een prinses of tijger of kat worden? Dat kan! De organisatie is nog bezig met het organiseren van knutselactiviteiten en deze keer hopelijk ook een sportactiviteit. Welke springkussens er gaan komen, wordt nog niet verklapt. Als het weer deze keer meezit, wordt er weer een mooi ochtend van gemaakt.

Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina koningsmarkt en via de website www.koningsdag-sonenbreugel.nl.