Afbeelding
Foto: Ingezonden

Radio S&B bij onthulling Lancaster monument

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel  - Bij het museum bevrijdende Vleugels werd zaterdag 8 februari een monument onthuld ter nagedachtenis van de vijftien slachtoffers die 75 jaar geleden vielen toen twee Lancaster bommenwerpers met elkaar in botsing kwamen. Natuurlijk waren een aantal van de programmamakers van Radio S&B bij de onthulling aanwezig om indrukken op te doen en met een aantal aanwezigen te spreken.

Mede vanwege carnaval en de daarmee verband houdende vakantie, is besloten om de uitzending van de reportage uit te stellen tot zondag 8 maart om 18.00 uur. Dan kunt u luisteren naar het verslag van Liesbeth van Hapert, Mario Smulders en Ron van Haandel. Dit kan op diverse manieren en wel via onze radiofrequentie op 107.5 FM, uw kabelaansluiting via Ziggo of via www.radiosenb.nl, klik op de button ‘Luister Live’.

Maar zoals u –inmiddels- weet heeft Radio S&B veel meer leuke en afwisselende programma’s. Wekelijks zal een programmamaker (of een duo) zich kort aan u voorstellen zodat u weet welke personen er achter al die leuke programma’s van uw lokale Radio S&B schuilgaan.

Luisteren, op de hoogte blijven en meedoen?
Naast alle muziekprogramma’s wordt elk uur het radionieuws uitgezonden, wordt u periodiek op de hoogte gehouden over de vacatures in het vrijwilligerscircuit en activiteiten door middel van de Uit-agenda. Wilt u ook deel uitmaken van het dynamische team van Radio S&B? Een mailtje naar info@radiosenb.nl is voldoende om met hun in contact te komen.