Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c38980
Foto: Wil Feijen

Ook Lucky Duck Race gaat dit jaar niet door

Son en Breugel - Door de aanscherping van de maatregelen tegen het coronavirus heeft ook de organisatie van de Lucky Duck Race in Son en Breugel moeten besluiten om het evenement op Koningsdag, maandag 27 april niet door te laten gaan, maar te verplaatsen naar Koningsdag, dinsdag 27 april 2021.

De voorbereidingen daarvan waren in volle gang. Zo werden er met succes de nodige XL-eenden verkocht. Ook de verkoop van de 4000 loten door de diverse lokale clubs en verenigingen liep voortvarend; tot enkele weken geleden.
Alles stagneerde omdat, op basis van landelijke richtlijnen, diverse activiteiten en evenementen voor meer dan 100 personen niet meer mochten plaatsvinden.
Zo werden diverse(sport) verenigingen gesloten. Ook het bezoek aan familieleden en kennissen kwam op een laag pitje te staan. Er moest immers afstand tot elkaar worden gehouden.

Verkochten loten blijven geldig
De organisatie laat weten dat de verkochten loten geldig blijven voor de Lucky Duck Race 2021.
De resterende loten kunnen later dit jaar nog gekocht worden bij de deelnemende clubs, stichtingen en organisaties.

De organisatie hoopt dat de door sponsoren (waaronder kopers XL-eenden) toegezegde ondersteuning van de Lucky Duck Race en daarmee vooral de clubs/verenigingen en goede doelen wordt gehandhaafd. 

Voor eventuele vragen of opmerkingen is de organisatie bereikbaar op 06 55 70 04 24 of 06 41 90 10 60. Ook is alle informatie te vinden op www.luckyduckrace.nl

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>