Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e660ec
Foto: Wil Feijen
Lezerspodium

Lezerspodium: Oproep voor lintje voor zorgmedewerk(st)ers

Son en Breugel - Wij zitten met zijn allen in een corona-gevangenis, waar zijn we in vredesnaam in beland. Maar vooral, hoe gaan we hier op een fatsoenlijke manier mee om. We worden dagelijks via allerlei soorten media overspoeld met berichten van wat wel of niet te doen.

Maar wat mij het meeste aangrijpt zijn de frontberichten van het zorgpersoneel, soms half huilend omdat weer iemand onder hun verzorgende handen is overleden. Wat zijn dat toch helden, van arts tot verpleegkundige in de ziekenhuizen c.q. verzorgenden in de verpleeghuizen en medewerkers van de Thuiszorg.

Vandaar het volgende: Bestuur van de gemeente Son en Breugel, het is weer bijna Koningsdag en de lintjesregen daalt neer. Mijn vraag: laat dat een jaartje rusten en laten we op zoek gaan naar de verpleeghelden binnen onze gemeente en geef die een juist eerbetoon.

Beste medeburgers, kijk eens rond in familie, vrienden en kennissenkring of daar een zorgmedewerker(ster) aanwezig is? Uiteraard woonachtig in Son en Breugel. Zo ja, geef dan naam, adres en eventueel telefoonnummer met foto door aan de redactie van DeMooiSonenBreugelKrant, via redactie@demooisonenbreugelkrant.nl of geef je reactie af op het kantoor, Markt 2A. De redactie neemt dan contact op met de gemeente om te brainstormen over passende mogelijkheden.

Gemeentebestuur met al haar disciplines, laten we samen proberen om onze lokale zorghelden passend te eren. Succes.

Met vriendelijke groet,
Jacques Francken

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>