Ernst, alias dj Viejo, draait twee uur muziek vanuit zijn tuin
Ernst, alias dj Viejo, draait twee uur muziek vanuit zijn tuin Foto: Ingezonden

10.000 dj's draaien wereldwijd muziek voor vaccin tegen Covid-19

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Tienduizend dj's over de hele wereld maken zaterdag 9 mei tussen 14.00 - 16.00 uur muziek om alle coronapatiënten een hart onder de riem te steken. Eén van deze dj's is Ernst van Veldhoven uit Son en Breugel

Redacteur: Emmy Grit

Ernst heeft zijn buurgenoten vrijdag 8 mei door middel van een berichtje in de brievenbus laten weten dat hij solidair is met het 'Set for live event' dat over de hele wereld wordt gedeeld met andere dj's. Ernst over het evenement: "Ik draai enkele uren mee met de World dj event online voor een gezondere wereld en om geld bijeen te krijgen voor het vaccin tegen Covid-19. En om alle mensen met corona een hart onder de riem te steken en te steunen naar een goede terugkeer naar hun gezondheid."

Als dj Vieje draait Ernst de muziek vanuit zijn tuin aan de Apollolaan. "Uiteraard wordt dit event zonder publiek gemaakt in verband met de coronamaatregelen, maar het is wel te beluisteren en te bekijken via mijn facebookaccount 'ernst van veldhoven'. Zo kan iedereen toch meegenieten van mijn optreden." 

Muziek aanvragen kan altijd. "Stuur een verzoekje via WhatsApp naar 06-23929107. Ik zal uw naam vermelden als het verzoekje gedraaid wordt", aldus Ernst.

Lees hier meer over het event