Logo mooisonenbreugel.nl
Hoe denk jij nu over het coronavirus? Is dit nog hetzelfde als een paar weken geleden?   | Fotonummer: 496509
Hoe denk jij nu over het coronavirus? Is dit nog hetzelfde als een paar weken geleden? (Foto: Freepik.com)
TIPSonenBreugel

Hoe denk jij nu over het coronavirus?

Son en Breugel - Iedere dag wordt de laatste stand van zaken met betrekking tot het coronavirus bekendgemaakt door het RIVM. En bijna iedere week is er een update vanuit het kabinet, vaak met het bekendmaken van de laatste stand van zaken en de nieuwste maatregelen die genomen zijn. Terugkijkend naar begin maart is er veel veranderd en is er veel meer bekend geworden met betrekking tot het virus.

Het burgerpanel TIPSonenBreugel heeft een paar weken geleden vragen gesteld aan hun burgerleden hoe zij over het virus denken en wat zij van de versoepeling van de maatregelen vinden. Afgelopen week is de nieuwste vragenlijst verstuurd, met wederom vragen omtrent het coronavirus. Hoe denk je nu over het coronavirus? Is deze mening nog hetzelfde als een paar weken geleden, of is deze veranderd? Wat vind je van de maatregelingen en de versoepeling van sommige maatregelen, ben je het daar mee eens? De redactie is benieuwd naar jouw mening. Dus: Praat en denk mee en geef jouw mening.

Heb je de vragenlijst ontvangen, maar nog niet ingevuld? Tot en met vrijdag 29 mei kan de vragenlijst ingevuld worden. Heb jij je nog niet aangemeld en wil je wel jouw mening geven? Vul dan deze vragenlijst in en jouw mening wordt meegenomen in het onderzoek.

Wil je periodiek meepraten en meedenken over lokale, actuele onderwerpen schrijf je dan gratis en anoniem in voor TIPSonenBreugel. Met je inschrijving maak je nu ook nog eens kans op een meter slagroomtaart. Vanaf 16 jaar kun je je gratis en anoniem aanmelden op: www.tipsonenbreugel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>