Logo mooisonenbreugel.nl
Mevrouw van Hees en mevrouw Brugmans, beiden bewoners van Berkenstaete renden met gevoel voor humor hun vrijheid tegemoet   | Fotonummer: a3909a
Mevrouw van Hees en mevrouw Brugmans, beiden bewoners van Berkenstaete renden met gevoel voor humor hun vrijheid tegemoet (Foto: Wil Feijen)

Deuren Berkenstaete weer open voor bezoek

Son en Breugel - Afgelopen woensdag 1 juli werd er een klein feestje gevierd in verzorgingshuis Berkenstaete in Son en Breugel. Vanaf die datum werden de coronamaatregelen  in Nederland versoepeld waardoor de bewoners weer onbeperkt bezoek kunnen ontvangen. Een vrijheid die vanaf 16 maart niet mogelijk was.

Het was een moeilijke tijd met veel beperkingen voor de bewoners, maar ook was er veel begrip zowel bij de medewerkers als bij de bewoners. Ze begrepen dat ondanks de beperkingen het niet anders kon als het om de gezondheid van de bewoners en de medewerkers ging.

Na deze moeilijke periode waar bewoners en medewerkers veel leef en leed met elkaar op een bijzondere wijze hebben gedeeld, was het volgens iedereen even tijd voor een gepast feestje.

Meer over dit feestje in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 8 juli.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>