Logo mooisonenbreugel.nl
Versmarkt op zaterdag op het Raadhuisplein   | Fotonummer: bea690
Versmarkt op zaterdag op het Raadhuisplein (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

Vishandel Pelk twee dagen in Son en Breugel

Son en Breugel - Bij Vishandel Pelk krijgen ze regelmatig de volgende vraag te horen: “Waarom beginnen jullie geen viswinkel in Son en Breugel?”

Een logische vraag als je bedenkt dat Pelk al sinds de vorige eeuw te vinden is in Son en Breugel. Ze staan elke donderdag en zaterdag met hun wagen, gevuld met de lekkerste verse vis en visgerechten, in Son en Breugel.

“Juist omdat wij zo’n relatief ‘korte week’ hebben, kunnen wij de versheid van de producten altijd garanderen. Met een viswinkel die alle dagen open is wordt dat een stuk lastiger“, laat Kees Muhren van Vishandel Pelk weten.

“We staan op donderdag op twee locaties in Son en Breugel, zowel op de Nieuwstraat als op de weekmarkt. En op zaterdag zijn we natuurlijk ook op het Raadhuisplein te vinden, sinds kort in het gezelschap van een kaasboer en een groente- en fruitkraam. Samen met de winkel van Bakkerij Bekkers op het Raadhuisplein creëren we zo een echt vershofje.”

Een echte mini-markt dus iedere zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Hierdoor maken zij het Raadhuisplein en dus ook het centrum weer een stuk levendiger.

‘’Wij zien uw graag aan onze wagen of kraam op donderdag of zaterdag.’’

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>