Logo mooisonenbreugel.nl
De nieuwe castleden waaronder  Son en Breugelse inwoners     | Fotonummer: 03714b
De nieuwe castleden waaronder Son en Breugelse inwoners (Foto: Ingezonden)

Batico presenteert cast musical The Sound of Music

Son en Breugel / Best - Na het grote succes afgelopen jaar van de Broadway musical Hairspray, hield Musicalstudio Batico de afgelopen weken audities voor de verschillende rollen voor de originele London versie The sound of Music. Ze ontvingen maar liefst 65 aanmeldingen uit Best en omstreken van deelnemers die een rol wilden bemachtigen. Jongens, meisjes, mannen en vrouwen van 4 tot 60 jaar zetten hun beste beentje voor. Wat was het spannend.

Vrijdag 10 juli presenteerde Batico de cast en het bestuur. Met als speciale gasten burgemeester Ubachs en wethouder Dijkhoff van Gemeente Best. De castleden komen niet alleen uit Best, maar ook uit Eindhoven, Son en Breugel, Lieshout en Waalre.

De heer Dijkhoff sprak de cast toe met mooie woorden waarna er samen geproost werd op een mooie samenwerking en wederom een spetterende productie in 2021. Vanaf eind augustus wordt er wekelijks geoefend en getraind, zodat iedereen volgend jaar juni en juli 2021 kan komen genieten van een prachtige musical in het Tejaterke in Best.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>