Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 62021b
Foto: Wil Feijen
zakelijk

Tong Ah opent deuren weer van restaurant

Son en Breugel - Zoals dat voor zoveel andere restaurants het geval was, moest ook Tong Ah haar deuren op 16 maart sluiten. Nadat het restaurant, de entree en het afhaalloket corona-bestendig waren gemaakt, werd op 20 mei de afhaalservice opnieuw gestart. Veel van onze klanten maakten dankbaar gebruik van deze service.

Toch gaat er natuurlijk niets boven een goed verzorgde en met liefde bereide Chinees-/Indische schotel, opgediend door de gastvrije Qiongqiong, vrouw van topkok Aiqiang Zhou. Dankzij de versoepeling van de maatregelen mogen zij u vanaf 15 juli weer verwelkomen in hun sfeervolle restaurant. Speciaal voor dit heuglijke feit heeft de kok een welkomstmenu voor slechts 35 euro voor twee personen samengesteld, maar uiteraard bent u ook voor een diner à la carte van harte welkom.

Vanwege de geldende regels is het nog niet mogelijk om alle tafels te gebruiken. Hierdoor heeft het restaurant een beperkte capaciteit en is het wenselijk om vooraf te reserveren. Dat kan telefonisch via 0499-471058. Wacht niet te lang met reserveren, u voorkomt daarmee dat zij u zouden moeten teleurstellen.

Aiqiang Zhou en Qiongqiong Jiang spreken hun dank uit aan hun drie dochters, Julia en de tweeling Lucia en Sofia, die zich alle drie zo geweldig hebben ingezet om de afhaalservice vlekkeloos te laten verlopen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>