Logo mooisonenbreugel.nl
Achterste rij v.l.n.r.: Jordy van Zutphen, Demi van Zutphen, Michael van Zutphen, Ruben van Ossewaarde, Jules Wijnen, Jesse Driessens, Max Dinkelberg, Bram de Ruiter, Pim Verhulst, Robert Verhulst, Jesse Williams, Willem Hendriks, Bjorn Hendriks
Voorste rij v.l.n.r.: Tuur van der Zandt, Jack Benus, Tim Donkers, Chiel Setz, Tim Meijers, Jemel Williams en Lucas de Groot
   | Fotonummer: 00c951
Achterste rij v.l.n.r.: Jordy van Zutphen, Demi van Zutphen, Michael van Zutphen, Ruben van Ossewaarde, Jules Wijnen, Jesse Driessens, Max Dinkelberg, Bram de Ruiter, Pim Verhulst, Robert Verhulst, Jesse Williams, Willem Hendriks, Bjorn Hendriks Voorste rij v.l.n.r.: Tuur van der Zandt, Jack Benus, Tim Donkers, Chiel Setz, Tim Meijers, Jemel Williams en Lucas de Groot (Foto: Ingezonden)
sport

Team JO 13-1 sluit voetbalseizoen af met eerste plaats

Son en Breugel - Het jeugdteam SBC JO13-1 is zaterdag 4 juli alsnog in het zonnetje gezet. Ondanks het niet uitspelen van de competitie, als gevolg van de corona-epidimie, is dit SBC-jeugdteam op de eerste plaats geëindigd in de derde divisie van de KNVB. 

Met een voorsprong van vijf punten op de JO13 teams van de profclubs Roda JC uit Kerkrade en FC Eindhoven zijn zij op de eerste plaats geëindigd. Kortom een topprestatie van een team dat volledig is samengesteld uit spelers afkomstig uit Son en Breugel. 

Het afgelopen seizoen heeft SBC JO13-1 laten zien dat talent, inzet en veel plezier kunnen leiden tot een mooi resultaat. Met verzorgd en technisch goed voetbal hebben de jongens (plus meisje!) in een zware competitie een top resultaat neergezet. Voor de vereniging SBC vormt deze groep dan ook een belangrijke hoeksteen voor de toekomst. Immers de jeugd heeft de toekomst.

Het komend seizoen 2020-2021 zal dit team doorschuiven naar SBC JO14-1. Door de eerste plaatst in de derde divisie promoveert SBC JO14-1 naar de tweede divisie. Ook het nieuwe SBC JO13-1 team mag uitkomen in de tweede divisie. Kortom er ligt veel perspectief voor SBC in het verschiet. 

Spelers en trainers gaan nu eerst genieten van een korte zomerstop. Vanaf 4 augustus gaat de focus weer op de voorbereiding. In augustus zullen er diverse oefenwedstrijden worden gespeeld, zodat aan het einde van de maand – met een fitte spelersgroep - aan de beker en reguliere competitie kan worden begonnen. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>