Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 626629
Foto: Ingezonden
Advertorial Algemeen / Son & Breugel

Logeren in de natuur bij Hotel Bed & Bos

Son en Breugel - Vakantietijd…, soms weten mensen meer over een stad of land ver weg, maar herbergt hun eigen woonomgeving nog wel eens een verrassing. Plaatsen of gebouwen waar je soms aan voorbij gaat, de functie niet van kent, pareltjes misschien… 

Neem nu Hotel Bed & Bos, gelegen aan de Sonseweg 37 en zoals de naam al doet vermoeden, is het omringt door bosgebied. Inwoners van Son kennen het hotel misschien niet, of enkel van 'voorbij rijden'…, logisch, want je boekt niet snel een hotelovernachting in je eigen woonplaats. Althans, niet voor jezelf. Maar hoe leuk is het nu, als je deze komende zomer logees wil ontvangen, dat te doen in de comfortabel omgeving van een kleinschalig hotel?

De vakantietrend is nu om grote en drukke locatie te ontwijken, de rust op te zoeken. Met 14 kamers, van Suite tot Groepskamer, is er altijd een passende kamer voor uw gasten. Het hotel doet prettig gastvrij aan en is modern zonder koude drukte. Koffie, cappuccino of thee staat altijd gratis klaar. Gewoon, zoals thuis!

Vanuit het hotel vertrekken Knooppunt-fietsroutes die u door de prachtige Kempen voeren langs rustige fietspaden en prachtige natuur. Wandelen kan onder andere in het natuurgebied tegenover het hotel. ’s Morgens kunt met uw gasten heerlijk ontbijten in het hotel en dan op pad. De website van het hotel vermeld veel gevarieerde toeristische informatie over de omgeving. De streek biedt tal van bezienswaardigheden die gemakkelijk per fiets te bereiken zijn. Super relaxed toch?

Het hotel verkoop ook Vouchers voor overnachtingen zodat u uw vrienden of familie eens kan verrassen met een fijn verblijf in uw omgeving. Deze vouchers zijn af te halen bij het hotel, kunt u gelijk even een kopje koffie drinken en een rondleiding doen.

Meer informatie:
www.bedenbos.nl
0499-724814
Hotel Bed&Bos is huisdier-vrij

Meer berichten