Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3bc67d
Foto: KONT05 magazine

Oproep voor niet-kunstenaars

Son en Breugel / Eindhoven - Kont05 magazine zoekt ook in Son en Breugel mensen met een interesse voor kunst. Daarbij kun je een belangrijke rol spelen bij de realisatie van KONT05 magazine? Wil jij een aantal individuele gesprekken voeren met een kunstenaar die wij aan jou koppelen en daarmee een project ontwikkelen, én je eigen vaardigheden/ervaringen/middelen uitdagen?

Criteria 
leeftijd doet er niet toe, je woont in de brede regio Eindhoven, je bent bereid een kunstenaar te ontmoeten (kan ook een designer, schrijver, performer… zijn), je bent avontuurlijk, je bent nieuwsgierig naar de drijfveren van een kunstenaar, en naar wat nodig is om hem/haar tot bloei te brengen, je neemt niet deel voor het geld - net zoals de kunstenaars.

Hoe deelnemen
Stuur een korte motivatie met je naam, leeftijd, hoe lang je al in de regio woont en waarom je wilt deelnemen naar redactie@kontmagazine.nl voor 15 augustus.Zijn er dingen/diensten/plekken/talenten/ervaringen die je in de samenwerking zou kunnen inbrengen? Welke 5 objecten typeren jou - leg kort uit.

Procedure
De kunstenaars die worden uitgenodigd, zullen zelf een partner kiezen uit de niet-kunstenaars die zich aanmelden. KONT05 magazine wordt gecureerd door Sunjoo Lee en Griet Menschaert. Het wordt gerealiseerd tussen september 2020 en april 2021.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>