Janus is groot en stoer
Janus is groot en stoer Foto: Dierenopvang Doornakker

Janus zoekt een nieuwe baas

Algemeen

Son en Breugel /  Eindhoven - Deze knappe vent heet Janus, een kruising Boerboel en Cane Corso van 6 jaar oud. Janus kon helaas niet bij zijn eigenaar blijven omdat er een kindje bij kwam en dit teveel stress opleverde voor Janus. Janus is een enorme lieverd met een goed hart. Hij ziet er wel groot en stoer uit maar onder dat uiterlijk heeft hij een klein hartje en is hij best wel onzeker. Hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en bij je in de buurt te zijn. Samen trainen vindt hij heel leuk, maar ook van een lekkere knuffelsessie kan hij echt genieten.

Janus is in huis en de tuin goed waaks, hiermee moet zijn toekomstige eigenaar wel rekening houden. Ook is het even opletten als er visite in huis komt, deze moeten even rustig aan Janus worden voorgesteld. Wij zoeken voor Janus een rustig huishouden in een rustige woonomgeving. Wij plaatsen Janus niet bij kinderen of andere huisdieren. Zijn nieuwe baasje moet voldoende ervaring hebben met (dit type) honden en weten hoe om te gaan met het waakse en wat onzekere karakter van Janus.

Ben jij op zoek naar een stoere hond die ook nog eens heel erg lief is? Woon je rustig en vindt je het fijn om een goede waakhond in huis te hebben? Reageer dan snel of bezoek onze site voor meer informatie over Janus: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/153778