Logo mooisonenbreugel.nl
Jeugdspelers Rendactoernooi 2020   | Fotonummer: 6c1873
Jeugdspelers Rendactoernooi 2020 (Foto: Ingezonden)
sport

Rendac Tennistoernooi 2020

Son en Breugel - Onder het genot van een heerlijk zonnetje waren de banen van TV Son en Breugel het strijdtoneel van de finaledag van het Rendac Jeugdtoernooi op vrijdag 17 juli. Nadat gedurende de gehele week een begeleidingsweek heeft plaatsgevonden op de club waar wedstrijden werden gecombineerd met leuke activiteiten voor de kinderen, is er op de slotdag nog extra uitgepakt. 

Het tennispark was vrolijk versierd met vlaggen en ballonnen en er waren zelfs een hamburgerkraam, ijscokraam en suikerspinmachine-kraam aanwezig. Dit allen mede mogelijk gemaakt door hun sponsor Rendac. Er waren vele supporters aanwezig om de spannende wedstrijden te aanschouwen en scheidsrechters zijn ingezet om de finales te begeleiden. Het was een zeer geslaagde dag en de kinderen hebben volop genoten. Nogmaals de felicitaties aan de winnaars en tot volgend jaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>