Adrie Neervoort ontving in 2019 de eerste Lionsclub Son en Breugel Trofee. Wie volgt hem op?
Adrie Neervoort ontving in 2019 de eerste Lionsclub Son en Breugel Trofee. Wie volgt hem op? Foto: Wil Feijen

Ondernemers worden ‘In het Sonnetje’ gezet

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - “Wat leuk, dat inwoners van Son en Breugel mij bij de Lions hebben voorgedragen.” Dit was een van de vele enthousiaste reacties van onze lokale ondernemers die vorige week in deze krant voor het voetlicht brachten. “De waardering van onze klanten is natuurlijk heel erg belangrijk. Het toont aan dat we op de goede weg zijn hier in Son en Breugel.” Inderdaad, ondernemend Son en Breugel doet mooie dingen. Ook in de Corona-tijd, waar velen hard zijn geraakt, tonen bedrijven en winkeliers veerkracht.

Voor de Lionsclub Son en Breugel reden genoeg om deze ondernemers in het Sonnetje te zetten. Nadat de jaarlijkse Ondernemersavond begin dit jaar helaas niet door kon gaan, vonden ze een andere manier om hen een steuntje in de rug te geven. De afgelopen acht weken hebben ze zeven voormalig Starters van het Jaar aan het woord gelaten. Stuk voor stuk ondernemers die zich nu nog dagelijks inzetten om hun klanten te bedienen.

Dertig mogelijke kandidaten
Het slotstuk van dit initiatief vindt aanstaande zaterdag 3 juli plaats tijdens het evenement ‘Ondernemers in het Sonnetje’. Dan reiken ze de ‘Lionsclub Son en Breugel Trofee 2021’ uit. Voor deze trofee komen lokale ondernemers, die zich op een speciale wijze hebben ingezet voor de gemeenschap in Son en Breugel, of een speciale prestatie hebben geleverd in de Corona-tijd, in aanmerking. De meer dan dertig mogelijke kandidaten die hiervoor zijn aangedragen zijn in DeMooiSonenBreugelKrant van 23 juni uitgelicht.

Het programma
Omdat Corona en de maatregelen de organisatie nog steeds in de greep houden, vindt het geheel plaats in de zalen van Café-restaurant De Zwaan. Gasten die het evenement willen bijwonen zijn welkom vanaf 17.00 uur. Het evenement start om 17.30 uur, waarbij een aantal voormalige ‘Starters van het jaar’ aan het woord komen. Verder levert Jan Boersma, wethouder Economische zaken Son en Breugel/Ekkersrijt, een bijdrage en Roel Welten, accountmanager bedrijven Son en Breugel, aanwezig om ook mee in gesprek te gaan. Rond 18.15 uur wordt de Lionsclub Son en Breugel Trofee 2021 uitgereikt. Het evenement eindigt om 18.45 uur.

Aanmelden
Binnen De Zwaan is reservering en registratie verplicht en is de organisatie gehouden aan een maximum aantal bezoekers. De organisatie verzoekt u om, liefst uiterlijk 1 juli vóór 17.00 uur, door te geven met hoeveel personen u aanwezig bent, met opgave van de namen. Dit kan door het sturen van een e-mail aan info@ondernemervhjaar.nl. Het kan zijn dat de organisatie u moet berichten dat u het evenement niet kunt bijwonen als het maximaal aantal personen bereikt is op moment van uw aanmelding. Aangeraden wordt om zo spoedig mogelijk aan te melden. Alleen indien het maximum aantal bezoekers nog niet is bereikt, is registratie bij binnenkomst op zaterdag 3 juli om 17.00 uur nog mogelijk.

Livestream
Als u, om wat voor reden dan ook, niet bij het evenement aanwezig kunt zijn, dan kunt u op zaterdag 3 juli, vanaf 17.30 uur, de uitreiking live volgen via SonenBreugelTV.nl. Alvast veel kijk plezier gewenst.