Asiya (links) en Joris (rechts) twee leerlingen van de Emiliusschool met hun versierde kaarsenzakken, met in het Anne Peels één van de leerkrachten van de school
Asiya (links) en Joris (rechts) twee leerlingen van de Emiliusschool met hun versierde kaarsenzakken, met in het Anne Peels één van de leerkrachten van de school Foto: MooiSonenBreugel

Kado & Zo verkoopt kaarsenzakken voor Son en Breugel samen sterker

Algemeen Son en Breugel samen sterker

Son en Breugel - In het weekend van 11 en 12 juni wordt rondom de vijver aan de Europalaan in Son en Breugel het evenement Son en Breugel samen sterker gehouden. Tijdens dit evenement wordt stilgestaan bij de ziekte kanker en het vieren van het leven. Naast de 20 uur durende wandelestafette kan er door teams op een loopband hardgelopen worden en op een hometrainer gefietst. Op zondagochtend vinden ook de Kinderloop, Zonhoveloop en Seniorenloop plaats.

Op het wandelparcours worden ’s avonds kaarsenzakken neergezet die door de leerlingen van AB5 van de Emiliusschool zijn versierd. De versierde kaarsenzakken zijn te koop bij Kado & Zo voor 5 euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan de goede doelen van Son en Breugel samen sterker.

“De leerlingen hebben de zakken versierd en hebben hun voetafdruk erop gezet. Het is mooi om te weten dat veel kinderen die niet kunnen lopen, op deze manier toch een stap hebben gezet voor de loop van Son en Breugel samen sterker”, vertelt Martin Heeffer, directeur van de Emiliusschool, trots.