Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Danique onthult nieuwe naam voor haar winkel

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Danique Schraven (23) heeft zaterdag 21 mei de nieuwe naam van haar winkel onthuld: ‘Nique Horloges en Sieraden. De jonge onderneemster is nu twee en een half jaar eigenaar van de horloge- en sieradenwinkel in de Dommelstraat, die ze in januari 2020 overnam van haar vriendin Anne Egmond. Bewust koos Danique ervoor om de naam destijds ongewijzigd te laten, maar nu was de tijd rijp om een naamswijziging door te voeren.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Giti Entezami

Met deze naamsverandering komt er weer een droom van Danique uit. “Ruim twee en een half jaar geleden kwam mijn eerste droom uit: een eigen zaak. Nu komt de tweede droom uit omdat ik de naam van mijn winkel gepersonaliseerd heb. Nique is een afgeleide van Danique, en het voelt alsof het nu nog persoonlijker is geworden met deze nieuwe naam”, vertelt ze trots. 

Verlichte letters
In de winkel zelf is niet zo veel veranderd, behalve de naam aan de gevel, het bord bij het fietsenrek en de verlichte letters achter de toonbank. “Ja, ik heb weer gekozen voor verlichte letters achter de toonbank, die vallen lekker op”, lacht ze.

Baristobar
Onder het genot van een lekker kopje koffie uit een echte baristobar, die ’s morgens voor de winkel stond, konden klanten meteen de nieuwe naam op de gevel zien.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding