Danique Schraven
Danique Schraven Foto: Danique Schraven

Nieuwe naam reden voor een feestje

Zakelijk

Son en Breugel - In 2012 opende Anne Egmond onder de naam By Anne haar horloge- en sieradenwinkel aan de Dommelstraat in Son en Breugel. Op 2 januari 2020 werd By Anne overgenomen door de nieuwe eigenaar Danique Schraven.

Redactie: Adrie Neervoort

En zo werd Danique de opvolger van Anne en eigenaar van By Anne. Al die tijd bleef de naam van de winkel onveranderd. Nu, twee later, is het tijd om daar verandering in te brengen, volgens Danique. Daarom zal op zaterdag 21 mei By Anne horloges en sieraden een nieuwe naam krijgen. 

Danique voor de klanten van By Anne al bijna vanaf het begin een bekend gezicht in de winkel; haar kennis en advies hebben al veel klanten geholpen in hun keuze bij een aankoop. Door de naamsverandering zal de laatste stap van de metamorfose van de oude naar de nieuwe eigenaar een feit zijn. Wat de nieuwe naam zal zijn, houdt Danique nog liever even geheim, maar op zaterdag 21 mei zal de nieuwe naam worden onthuld en vanaf die datum op de gevel van de winkel aan de Dommelstraat 7a staan.

“Alle reden voor een feestje”, zegt Danique vol enthousiasme. Met het feestje bedoelt ze niet alleen een feestje voor haarzelf, maar ook voor haar klanten, want die profiteren van heel veel kortingen op zaterdag 21 mei, maar ook van leuke winacties. “Save the date” is het motto dat Danique aan klanten en nieuwsgierigen laat weten, want op zaterdag 21 mei is het voor iedereen een feestje bij Dommelstraat 7a.