Feest op De Regenboog
Feest op De Regenboog Foto: Eva Wiselius

Feest op De Regenboog

Algemeen

Son en Breugel - Eindelijk kon het weer als vanouds: alle kinderen mét ouders, broertjes, zusjes en het team bij elkaar in en rond de school. En dit jaar met een extra feestelijk tintje omdat het het laatste eindejaarsfeest is als OBS De Regenboog Breugel; vanaf september zal de school fuseren met De Krommenhoek, onder een nieuwe naam.

Redactie: Eva Wiselius

Elly van de Ouderraad: “Voor deze gelegenheid was er, behalve de knutselhoek, make-uphoek, bioscoop, nagellak-corner, henna-tatoeages en danszaal, ook bezoek van De Paarse Goochelaar en een reptielenshow door Sabrina Martens, waar de kinderen in kleine groepjes bij mochten zijn en ook echt de dieren aanraken, of een slang over je schouders, wie wil dat nou niet..., dj Cas en natuurlijk de onmisbare frietwagen van Spierbal on Tour.”

De kinderen hadden alle vrijheid om te kiezen waar ze wilden zijn of wat ze wilden doen. “Er waren kinderen bij die de hele avond hebben gedanst, of die heerlijk smerig naar huis gingen van de hele avond spelen in het zand, en weer anderen hebben een tour langs alle activiteiten gemaakt”, vervolgt Elly.

Voor de ouders was het fijn om weer gezamenlijk bij te kletsen, en voor velen om kennis te maken, want het onderlinge contact had door COVID-19 flink wat achterstand opgelopen. “We hebben er met zijn allen een geweldig feest van gemaakt”, vult Kamie aan, die tevens lid is van de OR, die ook zorgdraagt voor de organisatie van het eindfeest.

“Nu op naar de musical van groep 8 en na de zomer de feestelijke opening van het schooljaar, waarbij ook de nieuwe naam van de school bekendgemaakt zal worden”, sluit Kamie af.

Feest op De Regenboog
Feest op De Regenboog
Feest op De Regenboog
Feest op De Regenboog
Feest op De Regenboog
Feest op De Regenboog