Afbeelding

Stem op Bijna Thuis Huis MadeLief

Algemeen

Son en Breugel - Het Bijna Thuis Huis MadeLief levert aandachtsvolle en warme zorg aan mensen uit Son en Breugel die een korte levensverwachting hebben en die door allerlei oorzaken deze zorg niet in hun eigen thuissituatie kunnen of willen ontvangen.

 De zorg in MadeLief wordt grotendeels geleverd door vele zeer betrokken en geschoolde vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten. Om dit mooie initiatief ook in de toekomst te kunnen blijven voortzetten, zijn we sterk afhankelijk van donaties van derden. Daarom is Rabo ClubSupport ook zo bijzonder welkom. Wij kunnen deze financiële steun en waardering vanuit onze lokale gemeenschap heel goed gebruiken.

We willen de opbrengst dit jaar inzetten voor het noodzakelijke onderhoud van het huis, zodat dit nog jarenlang meekan voor de ontvangst van nieuwe bewoners. Na 7 jaren zijn bijvoorbeeld de parkeerplaatsen en oprit toe aan een opknapbeurt, zodat ons huis voor onze bewoners en naasten goed toegankelijk blijft.

Elke stem op het Bijna Thuis Huis MadeLief in Son en Breugel wordt daarom bijzonder op prijs gesteld. Onze dank daarvoor is groot!