Afbeelding
Foto: Wil Feijen

De categorieën van Ons Dorp Kwist editie 2022

Algemeen

Son en Breugel - Inmiddels is de inschrijving voor Ons Dorp Kwist gesloten en is bekend welke teams dit jaar de strijd aan zullen gaan om de eindoverwinning, of eigenlijk moeten we in dit geval zeggen eindoverwinningen, want dit jaar zullen voor het eerst twee teams de felbegeerde overwinning behalen; zowel bij de grote teams (vanaf 15 personen) als bij de kleine teams (tot 15 personen) zal een winnaar gekroond worden.

De quiz vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 oktober. Om 19.00 uur kunnen de boeken opgehaald worden bij De Zwaan en kan het quizspektakel beginnen. Hierbij maken we alvast de categorieën bekend waar de teams mee kunnen gaan stoeien:

  1. Sport
  2. It’s all in the family
  3. Groene vingers
  4. Hemels genieten
  5. Klassiekers
  6. De 4 elementen
  7. De wereld is mooi
  8. Allemaal theater
  9. Ons dorp
  10. Van alles wat
  11. Op pad
  12. Geheime opdracht

Zowel de grote als de kleine teams zullen vragen krijgen uit alle bovenstaande categorieën. Voor de grote quiz zullen het net als elk jaar 10 vragen per categorie zijn, de kleinere teams zullen 6 vragen per categorie moeten beantwoorden. De rubriek ‘Op pad’ en de ‘Geheime opdracht’ zullen voor alle teams hetzelfde zijn.

De teamcaptains zullen de komende weken nog informatie ontvangen over de quizavond zelf en het ophalen van de quizboeken. De feestavond zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 oktober en wordt gehouden in de zaal van De Zwaan.