Special Starz festival
Special Starz festival Foto: Marcel vd Kerkhof

Special Starz-festival

Evenement

Son en Breugel/Beek en Donk - Na het succes van vorig jaar hoopt de organisatie van het Special Starz-festival dit jaar op nog meer bezoekers. Ook dit jaar is de Dorpstuin in Beek en Donk the place to be op zaterdag 10 juni.

Mix van Dance & Feestmuziek
Wendy Winkels, Marjolein Kluijtmans en Gusta v.d. Ven, zelf werkzaam in de zorg, vertellen enthousiast over het festival dat een mix zal zijn van Dance & Feestmuziek: “Ook dit jaar willen we graag een laagdrempelig, kleinschalig festival organiseren. Het zou fijn zijn als dit festival bekender wordt in de regio en dat mensen, evt. samen met hun begeleiders, lekker komen genieten. We merken dat de drempel om te komen voor sommigen nog te hoog is.” Vandaar dat de ticketprijs is verlaagd en het festival nu op een zaterdag in juni plaatsvindt, in een leuk zomers jasje.  

De Party Freunden en DJ Tijl
Het programma wordt de komende weken onthuld. Wel is duidelijk dat DJ Tijl en de Party Freunden komen; het belooft dus geheid een feestje te worden. ‘Elkaar ontmoeten in een veilige omgeving’ is de slogan van dit festival. De muziek staat iets zachter en het is overzichtelijk.

Kaarten bestellen: op www.specialstarz.nl kun je de komende 2 weken met korting kaarten bestellen. Zegt het voort…