Karin ontvangt het bloemetje van haar partner Paul
Karin ontvangt het bloemetje van haar partner Paul Foto: Wil Feijen

Karin Van Damme verrast met bos bloemen

Human Interest Bloem zoekt vaas

Son en Breugel - Blij verrast was Karin Van Damme met het bloemetje wat haar werd aangeboden door DeMooiSonenBreugelKrant voor de rubriek ‘Bloem zoekt vaas’. Ze had al vrij snel het vermoeden dat haar partner Paul Schraven hier achter zat. Hij had haar enkele jaren terug ook al verrast met een metamorfose in De Uitstraling.

Redacteur: Corry van Asseldonk
Fotograaf: Wil Feijen


“Ik wil Karin graag op deze manier laten merken hoeveel ik het waardeer dat zij hier het huishouden runt en altijd klaarstaat voor mij en onze negenjarige zoon Kevin. Ze is voor ons de rots in de branding”, begint Paul zijn verhaal. Karin heeft een drukke fulltimebaan en vanwege de coronamaatregelen is zij al twee jaar genoodzaakt om thuis te werken. Paul heeft een baan met onregelmatige werktijden, dus komt vaak thuis als Karin zit te werken. “Ze voelt feilloos aan wanneer ik behoefte heb om over mijn werk te praten”, gaat Paul verder.

Combineren
Zoon Kevin is in de afgelopen maanden ook vaak thuis geweest. Hij kreeg wel online-les, maar zat af en toe ook met vragen, dus nam Karin ook nog eens de rol van onderwijzeres op zich. Paul: “Iedereen vraagt wel eens de aandacht, en die kun je niet altijd geven als je aan het werk bent, maar Karin cijferde zichzelf weg en hielp onze zoon.” Karin laat weten dat de muren ook wel eens op haar afkomen. “Ik ben best wel een beetje jaloers op Paul, want ik mis mijn collega’s heel erg”, zegt ze

Hoofd leegmaken
Kevin heeft sinds kort als hobby fietscrossen en Karin vindt het heerlijk om met hem mee te gaan. “Even lekker mijn hoofd leegmaken. Om de twee weken gaan we op zaterdag met zijn drieën iets ondernemen. Dan gaan we gezellig winkelen, fietsen of met de hond in het bos wandelen”, zegt ze enthousiast. Karin hoopt dat er binnenkort een einde komt aan de coronaregels en dat ze weer gewoon naar haar werk kan. “Maar ik ben blij dat ik het geluk heb dat ik thuis kan werken”, sluit Karin af.

Volgende lege vaas
Ken jij ook iemand die een mooie bos bloemen verdient? Mail dan naar: redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en vertel waarom diegene volgens jou de volgende is die een lege vaas mag vullen.

‘Bloem zoekt vaas’ wordt mogelijk gemaakt door Bloemsierkunst Le Soleil, Markt 5, Son en Breugel.