Afbeelding
Foto: Stichting Met je hart Son en Breugel

Steun Stichting Met je hart Son en Breugel tijdens de jaarmarkt

Human Interest

Son en Breugel - Stichting Met je hart Son en Breugel is een stichting die voor eenzame ouderen, die nog zelfstandig thuis wonen, eenmaal in de vier of vijf weken een stamtafel organiseert bij de lokale horeca; daar genieten zij dan van elkaar onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers of van een heerlijke lunch.

Zondag 4 september staat Stichting Met je hart Son en Breugel op de jaarmarkt in Son en Breugel.
U kunt zich die middag laten informeren over deze bijzondere stichting in Son en Breugel. Er zijn ook verschillende acties, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting. Zo kunt u een ansichtkaart kopen voor een dierbare of een eenzame oudere voor € 3,50 en deze direct op de post doen in de speciale brievenbus van de stichting; de postzegel zit er al op!

Tijdens de jaarmarkt kunt u ook een geldbedrag doneren: voor 5 euro zorgt u er al voor dat een eenzame oudere kan genieten van een heerlijk kopje koffie en iets lekkers, en bij 10 euro kan iemand al genieten van een lunch; natuurlijk allemaal aan de gezellige stamtafels van de stichting.

Hoe meer donaties, hoe meer stamtafels er kunnen worden georganiseerd, dus bezoek de kraam van Stichting Met je hart Son en Breugel tijdens de jaarmarkt in Son en Breugel, en zorg voor minder eenzame momenten van onze oudere inwoners.

Voor meer informatie kunt u bellen met Dianne van Hak van Stichting Met je hart: 0652772329.