Son dames 1 - Heeze dames 1
Son dames 1 - Heeze dames 1 Foto: Ingezonden

Son dames 1 - Heeze dames 1

Sport sport

Son en Breugel - De eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft stond zondag 12 maart op het hockeyprogramma: Son dames 1 tegen Heeze dames 1. We hadden zeker iets goed te maken met Heeze, want de 4-0 van vorige keer moest vandaag toch écht rechtgetrokken worden. Lef, zelfvertrouwen, discipline én plezier waren de woorden van de wedstrijd. Na een slordig en rommelig begin, waarin Heeze vooral veel balbezit had, wist Selina in een counter met haar backhand de 1-0 te maken. 

In het derde kwart ging onze motor aan, en had Son de overhand in de wedstrijd. Twee strafcorners met een geweldige sleeppush van onze Loes: 3-0. Kort daarna een veldgoal van Gitte: 4-0! 

In het vierde kwart merkten we dat Heeze het zeker nog niet had opgegeven, maar ook wij waren nog niet klaar. Na 70 minuten stond er 5-1 op het scorebord. De 3 punten blijven in Son en wij stijgen twee plekjes in de poule! Aankomende week gaan wij ons weer goed voorbereiden voor de wedstrijd tegen de koploper, Best dames 1 - we spelen dan om 12.45 uur in Best, alle support is welkom!