Volleybalvereniging Pieter Brueghel
Volleybalvereniging Pieter Brueghel Foto: ingezonden

Oproep nieuwe leden volleybalvereniging Pieter Brueghel heren 1

Sport sport

Son en Breugel - De laatste wedstrijden worden op dit moment gespeeld en dan zit het volleybalseizoen voor de dames en heren van volleybalvereniging Pieter Brueghel er weer op. De eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn ook alweer aan de gang en we willen alsnog een dringende oproep doen voor nieuwe leden voor het eerste herenteam. De heren spelen in de hoofdklasse van de VC Geldrop recreanten competitie. Er wordt op maandagavond van 21.15 tot 22.45 uur getraind en op deze tijd worden ook de thuiswedstrijden gespeeld. Voor meer informatie, kijk op de website of neem contact op met info@vcpieterbrueghel.nl 

Dames 1 van Pieter Brueghel heeft inmiddels de laatste wedstrijd gespeeld en die was tegen Nuvo ’68 uit Nuenen. Bij een 3-0 overwinning kan dames 1 theoretisch nog kampioen worden, maar dan zijn ze wel afhankelijk van Odi en PBF. Odi mag geen punt halen tegen Tamar en PBF mag niet met 3-0 winnen tegen Primo. 

De dames begonnen wel redelijk maar nog niet fanatiek genoeg. Met goede services kwamen de dames toch op een ruime voorsprong. De voorsprong werd niet meer weggegeven en de 1e set werd met 25-13 binnengehaald. Het begin van de 2e set begon ook wat rommelig. De dames kwamen wel op een paar punten voorsprong maar het gat werd nog niet gemaakt. Aan het eind van de 2e set begon het wat beter te lopen, foutjes eruit en met 25-18 werd ook de 2e set binnengehaald. De 3e set begonnen de dames goed. Er werd goed geserveerd en eigenlijk kwam Nuvo er niet meer aan te pas. Met 25-10 werd ook de 3e set binnengehaald dus de dames van Pieter Brueghel hebben gedaan wat ze moesten doen, 3-0 winnen en nu is het wachten op de uitslagen van Odi en PBF. Bij het insturen van dit verslag was het nog niet bekend of de dames van Pieter Brueghel wel of geen kampioen zijn geworden.