Afbeelding

PSV 4 - Dames 1 Pieter Brueghel

Sport sport

Son en Breugel - Donderdag 16 maart stond de wedstrijd PSV 4 - Pieter Brueghel 1 van de dames op het programma. Pieter Brueghel speelt de laatste tijd goed, maar ze weten niet altijd de punten binnen te halen. Bovenin de poule is het spannend en staat het redelijk dicht bij elkaar. 

De 1e set ging voortvarend, en in korte tijd stonden de dames ver voor. Na een wisselbeurt van PSV hadden ze nog een goede servicebeurt waar de dames van Pieter Brueghel wat moeite mee hadden. Uiteindelijk werd de 1e set eenvoudig binnengetrokken met 12-25.

De 2e set was eigenlijk een kopie van de 1e. Pieter Brueghel speelde goed, verdedigend hadden ze veel, en er werd goed aangevallen. De 2e set werd met 15-25 ook eenvoudig gewonnen. 

De 3e set was een ander verhaal. Wat er gebeurde was niet duidelijk, maar het liep niet meer bij de dames van Pieter Brueghel. Er werden ontzettend veel eigen fouten gemaakt, waardoor PSV een aantal punten uitliep. Het werd nog 18-18 en de dames begonnen er weer in te geloven, maar na een goede servicebeurt van PSV liepen die weer uit. De service werd nog 1 keer teruggehaald en PSV haalde zowaar de 3e set binnen. Totaal onnodig werd de 3e set verloren. Dat was erg jammer, want 3 punten waren nodig geweest om nog mee te kunnen doen om het kampioenschap, en nu wordt dat heel erg moeilijk. Pieter Brueghel staat 4e met 4 punten achter op PBF dat ze vorige week nog met 3-0 hebben verslagen. PBF heeft echter 1 wedstrijd meer gespeeld, maar de nummer 2 ODI heeft 3 punten meer, en met een gelijk aantal gespeelde wedstrijden. 

Het seizoen begint richting het eind te lopen. Zowel de dames- als de herenteams kunnen nog wel versterking gebruiken. Op maandag trainen de dames om 19.45 uur en de heren om 21.15 uur in sporthal De Landing. 

Yannick Vrielink en Harm van Koppen winnen de 59e editie van de ELE Rally
Sport 17 uur geleden Yannick Vrielink wint op grootse wijze ook de ELE Rally
Thema:'Fotografeer kunst in Son en Breugel'
Algemeen 17 uur geleden Fotoclub Son en Breugel bestaat een jaar
Archieffoto Lazy Sonnie: Ted Swinkels & Maikel van Hak
Algemeen 19 uur geleden Big Chief & The Greasy Spoons tweede band op Lazy Sonnie Festival
Wateroverlast Wilhelminalaan in Son en Breugel
112 Berichten 25 mei, 19:44 Wateroverlast Wilhelminalaan in Son en Breugel
Prachtige doorkomst van Gerard de Rooy en Tom Colsoul in de Subaru S5 WRC
Sport 25 mei, 17:38 Eerste avond in de ELE Rally bracht verrassingen
Bouke Scholten
Algemeen 25 mei, 17:00 Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade pakt groots uit in nieuw seizoen