Afbeelding

sponsor van de maand bij SBC

Verenigingen

Vanaf dit jaar worden er bij SBC iedere maand een speler, vrijwilliger en sponsor van de maand gekozen. In de maand februari liet de club Metafa Holland BV aan het woord als sponsor van de maand. Ik gesprek met mensen van de club vertelde directeur Erik Mol over zijn samenwerking met SBC. 

Metafa Holland BV is een groothandel in de veiligheidsbranche. Het familiebedrijf is gevestigd op Ekkersrijt. Het bedrijf is een importeur en fabrieksagent van hoogwaardige producten van onder andere Pfaffenhain, Dieckman en HAFI. Metafa adviseert en werkt mee aan zowel grote als kleine projecten en helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van veiligheid. 
Metafa is niet alleen hoofdsponsor bij SBC maar ook bij Helmond Sport. Verder sponsort Metafa clubs als AZ en FC Volendam. 

Erik Mol is bij veel festiviteiten binnen de club betrokken en probeert ook een maatschappelijk steentje bij te dragen. Zo kocht Mol in 2010 het bord dat destijds op het stadion van AZ stond, en schonk het aan SBC. Het geld werd gedoneerd aan KiKa (Kinderen Kanker Vrij). 

Ook de welbekende SBC bus is een initiatief van Metafa. Toen een selectieteam uit de jeugd op een hoger niveau mocht spelen betekende dat dat het team ook iedere zaterdag langere afstanden af moest leggen om uitwedstrijden te spelen. Samen met de begeleiders van het team realiseerde Erik Mol het plan voor een bus. Tot op de dag van vandaag wordt de bus nog steeds gebruikt. 

Wilt u het hele interview lezen? Bekijk de SBC nieuwsbrief op de facebook-pagina van de club. 
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met communicatie@vvsbc.nl