Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 34c9f5

Badmintonvereniging Scarabee bestaat 50 jaar

  Verenigingen

Son en Breugel - Badmintonvereniging "Scarabee" bestaat dit seizoen 50 jaar. Gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd om dit te vieren. Zo is op 21 augustus het seizoen gestart met het "1968 start toernooi". De volgende activiteit was gepland voor eind oktober, maar doordat sporthal De Landing tijdelijk niet beschikbaar was, is dit verschoven naar december.

Op 18 december, precies de dag van de oprichting in 1968, wordt een toernooi georganiseerd. Het gaat hierbij om ludiek toernooi voor alle leden. Het toernooi start om 18.30 voor jeugd 1 en om 19.30 voor jeugd 2/ senioren/ sportoverdag. Tijdens deze avond zal ook stil gestaan worden bij de oprichting van Scarabee. Tevens wordt geproost op de succesvolle jaren die achter ons liggen en op een bloeiende toekomst.

In de komende maanden er zijn meer activiteiten gepland:
- Donderdag 21 februari 2019 is er een toernooi voor senioren in de Bongerd.
- Zaterdag 23 maart 2019 zijn de jubileum clubkampioenschappen in de Landing.
- Dinsdag 2 april 2019 wordt er een reünie gehouden waarvoor ook oud leden uitgenodigd worden. Tijdens deze avond worden de oud leden ook in de gelegenheid gesteld om weer eens met elkaar een shuttle te slaan.
- Voor de jeugd worden er op verschillende momenten gedurende het seizoen activiteiten georganiseerd die in het teken staan van het 50-jarig jubileum.
- Op zaterdag 18 mei 2019 is de grote feestdag voor alle leden met volop activiteiten in de middag en avond.

Wanneer u of iemand die u kent geïnteresseerd is om badminton te gaan spelen en ook de komende festiviteiten wil meemaken, dan kunnen ze vrijblijvend kennis maken met badminton en met Scarabee. Scarabee is een gezellige en informele vereniging waar het naast recreatief- ook mogelijk is om in competitieverband te spelen. Kom gerust mee doen op een van onze speelavonden. De speeltijden voor de verschillende categorieën zijn als volgt:
Jeugd:
- Dinsdag traint de jongste jeugd van 18.30 tot 19.30 in sporthal "de Landing".
De oudere jeugd traint daarna van 19.30 tot 20.30.
- Vrijdag traint de jeugd van 19.00 tot 20.30 uur in sportzaal "de Bongerd".
Senioren:
- Dinsdag is er training en recreatief spelen van 20.00 tot 22.00 uur in sporthal "De Landing"
- Donderdagavond kan er van 20.00 tot 22.00 in sportzaal "de Bongerd" worden gespeeld.
- Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 biedt Scarabee de mogelijkheid voor sportoverdag in sporthal "De Landing".

Voor meer informatie over de vereniging kunt u terecht op de site: www.bcscarabee.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>