Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8c467e
Foto: TTV Son en Breugel

Inschrijving Open Tafeltenniskampioenschappen gestart.

  Verenigingen

Son en Breugel - De Tafeltennisvereniging Son en Breugel organiseert in 2019 wederom de Open Son- en Breugelse Tafeltenniskampioenschappen.

De Kampioenschappen worden gehouden op maandag 14 januari 2019 in de tennishal van HTC Son Tennis aan de Rooijseweg 7 5691 PA Son. 
De aanvangstijd is 20:00. De inschrijving staat open voor zowel competitie- als recreatieve tafeltennissers(sters), ouder dan 16 jaar, uit Son en Breugel.

Je kunt je aanmelden voor 3 januari 2019 per E-mail nlherman65@gmail.com . Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je snel in.

Tafeltennis is een sportieve, slimme, snelle maar bovenal een gezellige sport die door jong en oud op alle niveaus beoefend kan worden.
Het toernooi wordt gesponsord door Payit Solutions B.V. en Autobedrijf Jos Hölscher. 
We hopen jullie op maandag 14 januari op de "Open Sonse" te verwelkomen. Zie ook onze website www.ttv-sonenbreugel.nl en Facebook TTV Son en Breugel.  
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>